Після переїзду...

Після переїзду...

Вирішив підбити деякі підсумки зміни помешкання і того як то все відобразилося на повсякденні. Отож, сама хата тепла, охайненька і вельми простора, хоч мну і дісталася найменша кімната (та краще найменша, але з дверима, аніж найбільша без них 🙂 ). Хоча найбільшу радість викликає наявність пральної машини та двох досить великих лоджій де можна поставити велосипеди. До речі, неподалік від дому є озеро (кажуть, що там навіть купатись можна). Не знаю як щодо цього, але кататись вранці на велосипедах там має бути класно.

Добиратись на роботу стало трохи дорожче і на 20-30 хвилин довше. Перша половина дороги – на метро. Там і людей багатенько на “зеленій” гілці, і їхати хвилин 20. Друга половина – від кінцевої до кінцевої на 5-й маршрутці – цілком нормально, адже можна вільно сісти і всю дорогу читати книжку чим я залюбки користуюсь. По дорозі назад зручно, що прямо на шляху стоїть “Піраміда” – там завжди можна закупити пивохарчі.

От. Так що поки задоволений. Залишилось лише Інтернет провести, а то нуднувато. Мну хоч на минулому тижні і відправив заявку на підключення, а вони мене проігнорували. Ну-ну…

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments