Canta Per Me у виконанні ансамблю "Анатра"

Noir: Kirika and Marielle
В суботу я здійснив геройський вчинок і вперше потрапив на виступ ансаблю в якому грає Jolly Roger без запізнень. Грали вони традиційно багато класики (мну нарешті почув Гріга в їх виконанні – дуже сподобалось) та саундтреків до відомих радянських фільмів. Але цього разу у них для мене (і не лише для мене) був припасений сюрприз: Андрюха (все той же Роджер, на відео нижче він крайній зліва) кілька тижнів витратив на те, аби розписати партитуру Canta Per Me з “Нуару” під їх склад ансамблю, але, чорт забирай, воно було того варте. Звучало дуже і дуже кльово. Мну навіть не очікував, що аж так сподобається. Віолончелі були просто неперевершені (шкода на відео, ІМХО, їх звук досить зіпсований вийшов). Ну а ось власне запис (якість, на жаль, неабияка, але що є).

Якщо комусь треба, то можу попросити його викласти pdf’ки партій (вони і так є в інеті, але у форматі Lilypond по ходу, тому більшість їх просто так не прочитає). А скоро, сподіваюсь, в їх творчий доробок потрапить ще і Romance з того ж Нуару.

Anatra – Canta Per Me from Anatra on Vimeo.

P.S. До речі, скоро на Вімео та Трубі будуть викладатись і інші відео з концерту, то можете періодично перевіряти – може оціните та наступного разу теж завітаєте на концерт 😉

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments