Garage48, Startup Mixer, DOU Hackaton і всі, всі, всі...

Garage48, Startup Mixer, DOU Hackaton і всі, всі, всі...

Garage48 logo

Мені отут подумалось, чи я єдиний кому цікаво було б якось прийняти участь у якомусь із названих у сабжі заходів? ^_^ Про Хакатон я знав раніше, але якось не склалося, а про два інших дізнався буквально нещодавно. Основна їх ідея – написати робочий додаток/стартап за дуже обмежену кількість часу (24-48 годин, причому не робочих, а саме календарних!). Я подивився на список того, що клепали під час проведення Garage48 – вражає.

Отож, з того, що проводиться в Україні я знайшов три: Garage48, Startup Mixer, DOU Hackaton. У першого основний приціл на практику і навчання саме створення і просування стартапів (на заходах присутні “наставники”, які допомагають правильно обрати цільову аудиторію, скерувати розробку в умовах обмеженого часу та “продаж” ідеї). Другий – наш український клон першого. Хакатон судячи з того, що я читав у відгуках менш бізнес-орієнтований і більше схоже на змагання “just for fun”: зібрались, попили пива, склепали прожку (хоча, що цікаво, судячи з відгуків продуктивність на Хакатонах була вищою ніж на проведеному на минулому тижні Startup Mixer).

Кароче, хацууууу! Схоже, що наступний захід – це Garage48 в травні 2012 в Києві. Треба придумати цікаву але компактну ідею і не провтикати дату як завжди.

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments