Всяке різне...

Всяке різне...

Сьогодні здох зовнішній карман для HDD. Точніше я йому, здається, допоміг. Як то кажуть: “сила есть – ума не надо” і мну примудрився під час підключення засунути USB-кабель в карман догори дригом від чого контакти переплутались і карман врізав дуба. Післязавтра думаю здам в гарантійку, а завтра тим часом куплю ще один (замовив Akasa ENP2SATA SL) – все одно через пару місяців буду брати ще один HDD, а то я не встигаю затарюватись DVD-R’ками щоб писати все музло/фільми/аніме яке качаю 😀 Та і ненадійний то засіб.

Подивився аніме Steamboy. Фігня фігнею… Якийсь “Уолт Дисней Презентс”, але на японській мові. Ні малюнок не вразив, ні сюжет, ні герої (взагалі відстій). Про діалоги взагалі мовчу, бо пафос там просто зашкалював. Фу. По моїй шкалі оцінювання 4/10 з дуже великою натяжкою.

Зате сьогодні знову ж у мінус-одного проглянув список очікуваних анімех цієї осені і вже записав пару цікавеньких найменувань:

  • Ghost Hound (відгалуження відомого Ghost in the Shell).
  • Mokke (мінус-один вважає, що атмосферою буде нагадувати “Камічу!”)
  • Majin Tantei Nougami Neuro (судячи по опису цікава зав’язка сюжету)

Плюс хоч і малореально, але можливо мене таки зацікавлять Minami-ke (нестандартним малюнком) та Clannad (робила та ж студія, що і Air, а Ейр мені досить-таки сподобався – далеко не на кожній анімесі у мене до горла ком підкатує).

Крім того, в тому ж описі осінніх релізів згадується, що Shingetsutan Tsukihime (ця анімеха в п’ятірці моїх найулюбленіших речей, а головна героіня – Аркуейд Брюнстадт – взагалі улюблений жіночий персонаж 🙂 ) робилась по комповій грі (я цього раніше не знав). Тож я швиденько проглянув вікіпеідю на предмет гри “Tsukihime“, яка стала прообразом серіалу і не довго думаючи знайшов її в торрентах разом з ресурсами пропатченими на англійську мову. Завтра до ранку має докачатись-ня 🙂

А ще в мене нарешті докачалась 180-денна тріал версія Visual Studio 2005 Professional. Завтра знесу 2003, поставлю 2005 і якщо воно мені сподобаться, то через півроку розпрощаюсь з 299$ 😀 Правда за версію Standart, а не Professional.

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments