Фотки з Кам'янця та Хотина

Фотки з Кам'янця та Хотина

Сьогоні забрав у Вітька його фотки з нашої дводенної подорожі по фортецям Кам’янця-Подільського та Хотина, а також свої аккумулятори 🙂 Фоток у нього більше 400, але я сподіваюсь, що з часом він сам викладе їх десь в інеті. Ну а поки я залив до себе на Флікр чотири майже навмання вибрані фотки.

Кіт, який постійно просив у нас їжі в кафешці “Під брамою”, що знаходиться біля мосту зі Старого міста в кам’янецьку фортецю. Фотка просто суперська вийшла.
A cat in the "Pid Bramoyu" cafe in Kamyanets-Podilsky /photo by Viktor/

Ну і чотири фотки з Хотина. Перші дві – наша компашка, яка і здіснила цю вилазку по фортецях навпроти власне самого замку. Третя – то ми з Фером на оборонних мурах. Там зверху трохи страшненько було, бо стежка вузенька і падати високо (якщо мені не зраджує пам’ять, то десь на рівні 5-6 поверху) 🙂 Четверта – шибениця в замку. Якщо я нічого не плутаю, то це була одна з декорацій до фільму “Тарас Бульба”.
Khotyn fortress /photo by Viktor/ Khotyn fortress /photo by Andrew/ Khotyn fortress defensive walls /photo by Viktor/ Gallows in Khotyn fortress /photo by Viktor/

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments