Хвастаюсь...

Хвастаюсь...

По-перше, сьогодні дали зарплату і я нарешті придбав собі Флікрівський Pro-аккаунт. Тепер мене чкає необмежена довжина фотостріму, необмежений розмір завантажуваних фото, можливість заливати фотки у рідному розмірі (тепер вони не будуть тиснутиь до 1024×768), можна буде вести багато різних фотоколлекцій, а не три всього (зараз може навіть займуся сортуванням). Але найголовніше: чекайте багато нових літніх карпатських фоток 😎 Тепер відмазки, що місця нема – не канають. Був би лише час пообробляти РАВки.

По-друге, мене запросили на авто-вилазку в Канів на завтра. Враховуючи те, що я давненько нікуди не вибирався і фотик вже давно пилиться в шкафу – просто не зміг встояти. Тарасову гору пофоткати – то ж святе. Єдине, що погано: в цього рішення виявились і непередбачувані недоліки – я думав, що тренування завтра не буде… А воно мало того що буде – так ще і вести його буде японець, четвертий дан кендо… Їхатиму та кусатиму лікті, але “жереб кинуто” 😈 Буду принаймні насолоджуватись поїздкою – я до чортиків обожнюю подорожі.

По-третє, післязавтра йду на Кейко Мацуі 🙄 Погано, правда, що піно спохватився – квитки були або дуже дорогі (тобто якби до того часу дали б зарплату, то я ще подумав би), або десь там далеко на балконі, тож довелось брати другий варіант. З іншого боку дуже позитивно, що я іду туди в чарівній компанії 🙄

Отаке. “Жізнь удалась” 😀

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments