Фото з ботанічного саду

Фото з ботанічного саду

Збирався вибратись в ботанічний сад вже давно і сьогодні майже спонтанно туди поїхав. Давно я вже не балувався зі своїм фотиком – всю осінь він пробув в гарантійному ремонті, а зимні пейзажі у мене не дуже виходять, тому більшу частину часу лежав без діла. Спеціально нікого не запрошував в компанію – інколи у мене буває таке собі перенасичення спілкуванням, чи що, і мені хочеться полазити самому – привести думки до ладу. Коротше кажучи, ось декілька оброблених результатів мого фотополювання:


Generated by Flickr Album Maker

Можна також подивитись це все у вигляді слайдшоу.

А ще я сьогодні буду займатись редизайном та реструктуризацією свого основного блогу – знайшов прикольну темку для Вордпресу, але її треба ще причесати та ововчити 🙂 Плюс думаю прислухатись до деяких порад про-блоггерів по структурі (хоч мну і далеко не pro, але все ж хочеться виглядати солідно 😀 ). Тому graywolf.org.ua деякий час доступним не буде…

P.S. Ще згадалось. Фоткаю собі ж сьогодні тюльпани вже в кінці алеї, що веде від входу, нікого не чіпаю, тут краєм ока бачу, що на мене летить якась дівчина… В півметрі від мене спиняється і випалює щось типу “можно-вас-поцеловать-в-щьочку-я-друзьям-в-карти-проіграла”, я в процесі переварення змісту скоромовки встигаю лише промимрити “пжлста”, отримую чмок в неголену щоку, а дівчинка втікає до друзів. Навіть обличчя не встиг запам’ятати. Але що найцікавіше: сьогодні вранці у ванні роздумував дивлячись на бритву: “тааа… вчора голився, зі сторони майже не видно, а морду мацати мені сьогодні ніхто не буде”. Отаке. Примхи долі, блін.

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments