Літні фотоспогади. Країна мрій 2008. День другий

Літні фотоспогади. Країна мрій 2008. День другий

Поки якась муза не надихне мене написати щось більш змістовне, продовжу викладати фотки, які назбиралися за літо. Щоправда, в мене останнім часом почали турбувати приступи лінощів, тому я трохи зміню фотрмат в я кому я раніше викладав фото. Тепер з усього набору фоток я буду публікувати вибірку з 6 фоток, які будуть вести на відповідний фотоальбом на Флікрі плюс лінку на той-же фотоальбом у вигляді слайд-шоу. Таким чином я зекономлю з одного боку трафік читачам, а з іншого – свій час, бо на повні вибірки витрачається достобіса часу.

Отож, сабж 🙂

Країна Мрій 2008. День другий. Країна Мрій 2008. День другий. Країна Мрій 2008. День другий. Країна Мрій 2008. День другий. Країна Мрій 2008. День другий. Країна Мрій 2008. День другий.

За всим іншим ласкаво прошу: альбом “Країна Мрій 2008”, або він же у вигляді слайд-шоу.

Щоправда, на більшості фоток другого дня у мене лише білоруси “Стары Ольса”, але вони того варті. Виступали тоді на двох майжанчиках: на першому – просто виконували репертуар (але як виконували! у нихз після виступу диски за сценою не те, що розібрали – розмели 🙂 ), а на другому ще й вчили танцювати середньовічних танців Майстер-клас влаштовував “весёлый рыжик в зяленай сукенции” (с) 😀 Таку масу позитиву подарували – не описати.

А наступна порція фоток буде з еко-культурного фкстивалю “Трипільське Коло 2008. Вода”. Може навіть завтра…

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments