Skyrim, скрипки та дівчата

Останнім часом помітив, що дуже багатьом людям сподобався саундтрек до Skyrim і його переспіви стали з’являтись як гриби після дощу.

Вперше я його почув у виконанні Оркестру “Кантабіле” ще не знаючи що таке той Skyrim тут в Києві наприкінці минулого року. Було класно, єдине, що місцями, де за чоловічий хор віддувались дві дівчинки, все звучало трохи дивно. Але не “Кантабіле” єдиним… Час від часу у стрічках на Фейсбуці та Гуглі також стали пробігати лінки на youtube-відео інших фанатів. Найбільше мені сподобались Тейлор Девіс (ViolinTay@YouTube) та Ліндсі Стірлінг (lindseystomp@YouTube). Причому настільки, що я навіть потім залюбки слухав і переслуховував саундтреки до інших фільмів/ігор/анімації у їх виконанні. Вони просто чарівні… І враховуючи, що скрипка самий милозвучний для мого вуха інструмент, здається до рудого волосся й зелених очей додався ще один фетиш 😀

А під катом купа улюбленого відео вищезгаданих скрипальок.

ViolinTay

ViolinTay

Skyrim (Game)

Zelda (Game)

Princess Mononoke (Anime)

Brave Heart (Movie)

Lindsey Stirling

Lindsey Stirling (LindseyStomp)

Skyrim (Game)

Знаю, знаю… Це відео не бачив зараз мабуть лише сліпий – настільки воно популярне в інтернеті. Тут до власне гри на скрипці домішується ще цікаве відео зняте зі спробою передачі атмосфери гри комп’ютерної. А ще мені дуже сподобалась ідея “смичок проти меча” – прямо як “Стилет чи стилос” Маланюка. Взагалі там майже всі її відео зняті у дуже прекрасних місцях (до Володаря кілець – в Новій Зеландії) і взагалі дуже атмосферні.

Zelda (Game)

Lord of the Rings (Movie)

P.S. А я пару тижнів тому навіть піддався спокусі та сам трохи побігав Скайрімом. Але як завжди мене на довго не вистачило – іграшки вже не можуть привернути мою увагу довше ніж на 3-4 дні.

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments