Flickr як джерело фото-натхнення

Flickr як джерело фото-натхнення

На жаль, більшість моїх зацікавлень і пов’язана з ними продуктивність дуже сильно залежать від куражу. Тобто коли є щось нове, то це цікаво, це виклик, цим хочеться займатись хоч 24 години на добу. Але проходить час, ефект новизни дещо втрачається і натхнення зникає. І як я не намагався роками цього змінити – поки не виходить.

На жаль, не виключенням є і фотографія. Як я не поривався зробити її своєю звичкою і фоткати щодня – з того ще нічого не вийшло. Та насправді не все так погано, адже вогонь цікавості до чогось у мене майже ніколи не згасає повністю, а просто горить не так яскраво і майже в кожній цікавій мені сфері є своє відро гасу, яке можна вилити на те вогнище 😀 Для фотографії – це Флікр. Інколи, щоб знову захотіти пофотографувати мну достатньо просто зайти на свою Флікрівську сторінку “Улюбленого”, куди я зберігаю фотки, які мене надихають і пару хвилин просто насолоджуватись цим невичерпним джерелом ідей того “що” і “як” сфотографувати в майбутньому.

Це я до чого все? На носі літні фестивалі та походи, а отже традиційно для мене наближається час перебрати та викласти цілі нашарування фоток з минулого року та початку цього. Начувайтесь >:-D

Leuven, Belgium @ Dusk and Night

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments