Інформаційно-організаційний пост

Інформаційно-організаційний пост

Shepherd Dog

Я (вже вкотре) вирішив трохи повернутись до наповнення блогу. Сподіваюсь цього разу мого запалу вистачить на довше і воно зрештою стане якщо не звичкою, то хоча б адекватно-періодичним заняттям. Але тут постала інша проблема: теми на які мені цікаво писати досить різноманітні й зводити все в рамках одного блогу мені здається дещо недоречним. Зараз я пишу про все разом, але я думаю, що тим, наприклад, кому цікаво читати про подорожі чи просто дивитись фото може бути не так цікаво читати про програмування і навпаки: ті, кому може бути цікаве щось АйТішне навряд витримають з десяток постів про Ісландію. Також тематичні блоги можна буде вести і кільком людям, а персональному залишити персональне.

Тому я думаю розділити поточний на основні три напрямки:

  • Звичайний литдибровий блог: всякі події, думки, переклади, айтішні поради, огляди книжок чи фільмів, тощо. Він залишиться тут на graywolf.org.ua.
  • Подорожі + фото: окремий блог оптимізований для перегляду фотографій і все таке: про платформу ще думаю, житиме на adventure.org.ua
  • Професійний блог про програмування і трохи про управління проектами: тут поки що найбільше питань, оскільки я хочу зробити його частиною сайту-портфоліо, але тепер питання на якій мові то все писати (портфоліо – англомовне 🙂 ), а вести дві копії я реально замахаюсь. Коротше кажучи поки думаю і деякий час буду продовжувати тут.

Поки що якось так, буду потроху займатись запланованим переїздом.

Sergii Gulenok

Sergii Gulenok

View Comments